Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 07 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Pop

20 Iulie 2018
Vizualizari: 623
Comentează add

În această unitate se fac acum doar intervenţiile care nu pot fi amânate - a anunţat purtătorul de cuvânt, Mirela Romaneţ.

Activitatea Spitalului de Urgenţă Bacău este perturbată de lipsa apei

gabriel-pop

 

Activitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău este perturbată de lipsa apei.

În această unitate se fac acum doar intervenţiile care nu pot fi amânate - a anunţat purtătorul de cuvânt, Mirela Romaneţ.

Mirela Romaneţ: În acest moment Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău funcţionează la cota de avarie în ceea ce priveşte rezerva de apă.

În acest sens, tot ce era operaţie programată a fost reprogramată pentru o plată ulterioară, urmând să fie asigurate doar operaţiile de urgenţă.

În cursul zilei de ieri, am primit nouă cisterne de apă, urmând ca astăzi să primim tot la fel, în funcţie şi de disponibilitatea agenţilor economici care au autocisterne specializate pe transportul de alimente. În funcţie de numărul de cisterne de apă pe care îl primim şi în cursul zilei de astăzi, la fel va funcţiona şi mâine.

Furnizarea apei potabile va fi reluată diseară  - anunţă compania regională de apă.

Municipiul Bacău nu are apă de sâmbăta trecută, când conducta care face legătura între oraş şi Valea Uzului a fost avariată.

Defecţiunea a fost remediată, iar acum se umple conducta pentru reluarea furnizării serviciului - ne transmite corespondentul nostru, Gabriel Pop.

 


Etichete Bacauapaspital

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live