Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

6 Decembrie 2018
Vizualizari: 326
Comentează add

Poliţiştii rutieri au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 32.000 de lei, pentru abateri de la normele legale.

Activitatea de taximetrie, în atenţia poliţiei

florin-lepadatu

 

Poliţiştii rutieri au aplicat 95 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 32.000 de lei, pentru abateri de la normele legale care reglementează circulaţia pe drumurile publice şi activitatea de taximetrie, într-o acţiune ce a avut loc în perioada 4-5 decembrie, informează joi Brigada rutieră a Capitalei.

Au fost reţinute 6 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a şofa, precum şi 15 certificate de înmatriculare, pentru deficienţe tehnice majore.

Totodată, au fost identificaţi 8 conducători de autoturisme care nu deţineau autorizaţie taxi valabilă, dispunându-se măsura complementară a suspendării dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de 6 luni, prin reţinerea certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare.

Poliţiştii au urmărit eliminarea activităţilor ilicite în domeniul taximetriei, verificarea deţinerii documentelor de transport de persoane în regim taxi, verificarea stării tehnice, reducerea numărului de accidente rutiere şi impunerea respectării normelor legale care reglementează activitatea de taximetrie. 

 

Etichete Poliţietaxiamenzi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live