Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Radiojurnal

22 Decembrie 2016
Vizualizari: 654
Comentează add

Intrarea în insolvenţă ar fi permis continurea activităţii.Corespondentul I.Pintea precizază că Tribunalul Judeţean nu a devansat termenul şi că pronunţarea ar putea fi amânată.

Activitatea Complexului Energetic Hunedoara în pragul Colapsului

radiojurnal

  Sediul Complexului Energetic Hunedoara (foto: Ilie Pintea)

Întârzierea declanşării insolvenţei Complexului Energetic Hunedoara a dus la blocarea totală a societăţii din cauza lipsei de resurse pentru continuarea extracţiei de cărbune şi pentru producerea energiei.

Tribunalul Judeţean nu a acceptat devansarea termenului iniţial pentru pronunţare, 27 decembrie, deşi au fost organizate proteste ale sindicalştilor de la Complexul Energetic. 

Până  pe 27 decembrie, societatea închide pe rând capacităţile de producţie, după cum transmite corespondentul nostru Ilie Pintea.

Directorul general de la Compleul Energetic Hunedoara, Michael Melczer, a declarat că este o situaţie fără precedent şi că toate resursele societăţii sunt epuizate, iar, în aceste condiţii, amânarea insolvenţei echivalează cu colapsul complexului.

Mihai Melczer: "Din păcate, viitorul este cât se poate de negru."

Corespondentul nostru Ilie Pintea  precizează că Tribunalul Hunedoara va rejudeca pe 27 decembrie cele patru cereri de intrare în insolvenţă a Complexului, însă este posibil ca pronunţarea să fie amânată din nou.

Societatea este, în prezent, într-un blocaj financiar total şi depinde de intrarea în insolvenţă pentru a-şi putea continua activitatea. 

 

Etichete complex energetichunedoarainsolvenţărejudecarea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live