Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Vineri, 18 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

6 Iunie 2019
Vizualizari: 197
Comentează add

Fuzionarea avea ca scop reducerea costurilor într-o industrie care este supusă presiunilor internaţionale de a face economii.

Acţiunile Renault şi Fiat Chrysler în scădere după renunțarea la fuzionare

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Acţiunile Renault şi Fiat Chrysler au scăzut pe pieţele europene, după ce o propusă fuzionare dintre cele două a fost anulată. Fiat Chrysler a anulat oferta după ce guvernul francez, cel mai important acţionar Renault a cerut mai mult timp pentru a analiza planul.

BBC transmite că potrivit unei declaraţii din partea grupului italian-american - Fiat Chrysler - acesta retrage propunerea de fuzionare pentru că în Franţa nu există condiţiile politice pentru ca aceasta să aibă succes.

Ministrul de finanţe al Franţei, Bruno Le Maire, a afirmat că are nevoie de timp suplimentar pentru a cere susţinerea celuilalt acţionar important, compania japoneză Nissan. El a dorit de asemenea şi asigurări referitoare la fuzionare, printre care şi despre reducerea locurilor de muncă în Franţa.

Fuzionarea avea ca scop reducerea costurilor într-o industrie care este supusă presiunilor internaţionale de a face economii.


Etichete RenaultFiat ChryslerautomașiniconstructorBruno Le MaireNissan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live