Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 09 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

24 Iulie 2017
Vizualizari: 806
Comentează add

Autorităţile române sunt în grafic cu demersurile pentru ca Bucureştiul să găzduiască Agenţia Europeană pentru Medicamente.

Acţiuni pentru mutarea la Bucureşti a Agenţiei Europene pentru Medicamente

carmen-gavrila

   

Autorităţile române sunt în grafic cu demersurile pentru ca Bucureştiul să găzduiască Agenţia Europeană pentru Medicamente - a declarat pentru Radio România ministrul delegat pentru afaceri europene.

Victor Negrescu, împreună cu ministrul sănătăţii şi cu preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentelor, au prezentat, la Londra, conducerii Agenţiei Europene pentru Medicamente, oferta românească de relocare, la Bucureşti, după Brexit, a acestei agenţii. 

Victor Negrescu: "Dosarul nostru este unul complet, corespunde tuturor criteriilor stabilite de Comisia Europeană, că vorbim de capacitatea de a continua activitatea încă din prima zi a transferării agenţiei până la argumente de ordin logistic.

"Am rezolvat şi problema transportului, avem o soluţie şi pentru partea de cazare, avem o soluţie inclusiv pentru a oferi un sediu viabil, care există, care are tot felul de soluţii tehnice care permit o conectivitate foarte mare la Internet, aşa cum era cerut în caietul de sarcini".

Victor Negrescu a mai precizat că dosarul României este pregătit şi va fi depus, conform cerinţelor Comisiei Europene, până la sfârşitul acestei luni.
 


Etichete Agenţia Europeană pentru Medicamenteministrul delegat pentru afaceri europeneVictor Negrescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live