Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Noiembrie 2020
Vizualizari: 309
Comentează add

Acte de corupţie la Serviciul Permise şi Înmatriculări Suceava şi RAR Suceava.

Acte de corupţie la Serviciul Permise şi Înmatriculări Suceava

radiojurnal

 Foto: Alex Lancuzov

Procurorii anticorupţie au confiscat, ieri, peste un milion de euro, zeci de ceasuri de lux, bijuterii de aur şi opt autoturisme de lux, în timpul percheziţiilor de la Serviciul Permise şi Înmatriculări Suceava, RAR, dar şi la domiciile angajaţilor.

Suspecţii din trei dosare de corupţie, printre care mai mulţi funcţionari publici, inclusiv poliţişti, sunt cercetaţi pentru infracţiuni de dare şi luare de mită, trafic şi cumpărare de influenţă, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat.

Procurorii acuză că între anii 2018 şi 2020, la nivelul Serviciului Public Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava perimisele s-ar fi obţinut ilegat, între 300 şi 1.500 de euro "costa" promovarea traseului, iar între 3.000  şi 6.000 de euro se asigura punctajul necesar la examinarea teoretică.

DNA mai susţine că înmatricularea unui autoturism se putea face fără programare, iar omologarea sau verificarea tehnică, fără toate documentele necesare, în schimbul unor sume cuprinse între 200 şi 1.000 de euro.


Etichete permiseauto(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live