Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 13 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

27 Octombrie 2017
Vizualizari: 1913
Comentează add

Până la jumătatea lunii viitoare vor fi semnate toate acordurile pentru Programul StartUp-Nation, spune Directorul Direcţiei de Antreprenoriat şi Programe pentru IMM-uri, A. Panait

Acordurile pentru Programul StartUp-Nation, "semnate până la 15 noiembrie"

catalin-radu

Foto: Cătălin Radu.

Până la jumătatea lunii viitoare, vor fi semnate toate acordurile pentru Programul StartUp-Nation, a anunţat, astăzi, Directorul Direcţiei de Antreprenoriat şi Programe pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Adrian Panait.

Adrian Panait: Suntem pe finalul verificărilor, sunt aproape 10.000 de planuri de afaceri verificate, sunt aproape 7.000 de contracte deja semnate. Acorduri, până în 15 noiembrie le semnăm pe toate, deci o să fie toate acordurile semnate. S-au semnat şi actele adiţionale, o parte din ele, la aceste contracte.

Reporter: Şi pentru la anul vor fi alocaţi banii necesari acestui program?

Adrian Panait: "Sperăm din tot sufletul, prin legea bugetului de stat să fie alocate sumele necesare derulării acestui program şi în anul următor. Pentru acest an avem tot ce avem de plată în 2017, avem resursele, s-au aprobat la Ministerul Fondurilor Europene şi cele trei cereri, vom deconta şi din bani europeni aproape 500 de milioane. Nu avem niciun impediment să ducem programul la bun sfârşit".

StartUp-Nation este un program de încurajare a întreprinderilor mici şi mijlocii, care se va derula până în 2020 şi care are ca obiectiv finanţarea a 10 mii de IMM-uri anual. Banii provin de la bugetul de stat şi din fonduri europene.


Etichete acordurile pentru Programul StartUp-Nationimmadrian panait

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live