Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Marţi, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

5 Decembrie 2021
Vizualizari: 322
Comentează add

Israelul consideră că acordul negociat în 2015 între marile puteri și Iran este intolerabil.

Acordul din 2015 dintre marile puteri și Iran „este intolerabil”

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

Foto: Arhivă.

Realizator: Directorul Mossad-ului, David Barnea, se deplasează la Washington, pentru discuții cu înalți responsabili ai Administrației Biden despre Programul nuclear iranian. El va dezvălui noile informații în privința Republicii Islamice - a relatat postul public de televiziune. Israelul consideră că acordul negociat în 2015 între marile puteri și Iran este intolerabil. 

Corespondență de la Ierusalim - Reporter: Dragoș Ciocîrlan - Puterile europene și SUA au catalogat neserioase propunerile negociatorului iranian, care a venit cu mai multe pretenții decât fosta administrație a președintelui iranian Hassan Rohani, în luna iunie. Directorul Mossad-ului va dezvălui, la Washington, recentele informații în privința Iranului. În presa israeliană se comentează că Republica Islamică deține suficient uraniu îmbogățit la un nivel superior pentru a dezvolta capacități militare.

Cu câteva zile în urmă, directorul Mossad-ului, David Barnea, a spus că agenția pe care o conduce nu va lăsa Teheranul să se înarmeze nuclear. El a făcut această declarație la o ceremonie în care 12 agenți Mossad au primit titluri de excelență. Agenția Internațională pentru Energie Atomică a raportat, săptămâna trecută, că la Fordow, în subteran, a fost pusă în funcțiune o cascadă cu 166 de centrifuge avansate pentru îmbogățirea uraniului. Statele Unite acuză Iranul că blochează negocierile de la Viena privind actualizarea acordului nuclear din 2015.


Etichete (ii)acordiranmarile puteri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live