Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL Sâmbătă, 14 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Februarie 2014
Vizualizari: 750
Comentează add

Ministrul de externe, Titus Corlăţean, a cerut Parlamentului să ratifice prin procedură de urgenţă Acordul de asociere UE-R. Moldova, după ce va fi votat în Parlamentul European.

Acordul de asociere UE-R.Moldova, "ratificat de urgenţă"

radiojurnal

Ministrul de externe, Titus Corlăţean, a cerut Parlamentului să ratifice prin procedură de urgenţă Acordul de asociere Uniunea Europeană - Republica Moldova, după ce acesta va fi votat în Parlamentul European şi va primi şi aprobarea Consiliului.

Corlăţean a subliniat astăzi, în faţa Comisiilor parlamentare de politică externă, că Republica Moldova este în termenele stabilite pentru semnarea acordului şi că există perspectiva ratificării acestuia în Parlamentul Moldovean, la începutul toamnei.

De asemenea, în comisii au fost discuţii şi în legătură cu ridicarea vizelor pentru cetăţenii moldoveni. 

"Procedura de eliminare a vizelor, deci libera circulaţie pentru cetăţenii moldoveni în spaţiul european, avansează de o manieră foarte bună. Mâine va fi exprimat un vot în comisia de specialitate a Parlamentului European şi sperăm, dacă toate lucrurile decurg normal, ca pe 25 februarie, în Plenul Parlamentului European să fi dat votul final" a mai spus Titus Corlăţean.


Etichete Ministrul de externeTitus CorlăţeanParlamentUniunea Europeană - Republica MoldovaParlamentul European

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live