Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2019
Vizualizari: 1050
Comentează add

Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene a obţinut susţinerea finală a statelor membre pentru Directiva Gazelor Naturale.

Acord pentru Directiva Gazelor Naturale #Romania2019.eu

radiojurnal

Preşedinţia română a Consiliului Uniunii Europene a obţinut susţinerea finală a statelor membre pentru Directiva Gazelor Naturale, iar următorul pas este votul în Parlamentul European - a anunţat, astăzi, Ministerul Energiei.

Acest acord elimină o lipsă din cadrul legislativ şi va garanta o aplicare coerentă a normelor Uniunii Energetice în întreg spaţiul comunitar.

Obţinerea celor două acorduri politice consecutive ne apropie de momentul adoptării Directivei Gazelor şi închiderii acestui dosar sub Preşedinţia română - a declarat Anton Anton, ministrul energiei.

Revizuirea directivei privind gazele naturale este extrem de importantă pentru consolidarea securităţii energetice a Uniunii Europene.

Preşedinţia României la Consiliul UE a avut un rol crucial în aceste negocieri, care aduc garanţii că regulile Uniunii Energetice se vor aplica şi în cazul conductelor de gaze către şi din ţările terţe - afirmă reprezentanţii Ministerului Energiei.


Etichete Preşedinţia României la Consiliul UEDirectiva Gazelor NaturaleParlamentul EuropeanMinisterul EnergieiAnton Anton

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live