Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 14 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 August 2020
Vizualizari: 363
Comentează add

Este vorba despre acordul de recunoaştere a vinovăţiei, semnat de omul de afaceri Radu Budeanu cu procurorii DNA, în dosarul respectiv.

Acord de recunoaştere admis de judecători în dosarul "Hidroelectrica"

radiojurnal

 

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, azi, acordul de recunoaştere a vinovăţiei, semnat de omul de afaceri Radu Budeanu cu procurorii DNA, în dosarul "Hidroelectrica".

Radu Budeanu a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la cumpărare de influenţă. Decizia nu este definitivă.

Reporterul Diana Surdu aminteşte că acest dosar vizează fapte de corupţie de care este acuzat fostul ministru al dezvoltării, Elena Udrea, trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru că în 2011 ar fi cerut 5 milioane de dolari pentru a interveni un favoarea menţinerii unui contract dintre Compania Hidroelectrica, la care statul este acţionar majoritar, cu firma "Energy Holding".

Procurorii anticorupţie susţin că Elena Udrea a primit cea mai mare parte din banii ceruţi, prin intermediul lui Radu Budeanu. 


Etichete Magistraţii Tribunalului Bucureştiacord admisomul de afaceri Radu Budeanuprocurorii DNAdosarul "Hidroelectrica"

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live