Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

2 August 2021
Vizualizari: 254
Comentează add

Autorităţile au început cercetări în cazul accidentului de muncă produs pe un şantier din Bucureşti şi soldat cu mai multe victime.

Accidentul de muncă din București: A fost găsit cel de-al cincilea muncitor

florin-lepadatu

    Foto: Arhivă/ Gina Poenaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (2 august, ora 21:00) - Autorităţile au început cercetări în cazul accidentului de muncă produs pe un şantier din Bucureşti şi soldat cu mai multe victime. Suntem în legătură directă cu reporterul RRA, Alexandru Buzică, aflat la faţa locului. Bună seara!

Reporter: Bună regăsire! Da, după mai bine de șase ore de căutări a fost găsit și cel de-al cincilea muncitor. A fost folosit chiar buldoexcavator pentru a facilita căutările de salvare. Momentan, pompierii nu ne-au comunicat în ce stare se află acesta.
 
Zona este împrejmuită cu bandă pentru o mai bună desfășurare a intervenției și nu putem înainta pentru a afla mai multe despre soarta bărbatului. Trebuie reamintit că tragicul accident s-a produs astăzi în jurul prânzului, atunci când un mal de pământ s-a surpat în zona Bibliotecii Naționale a României.
 
Acolo au fost surprinși cinci muncitori, unul dintre aceștia a decedat, iar trei au fost transportați la spital. Poliția Capitalei a demarat o anchetă pentru a descoperi cine se face vinovat pentru acest accident tragic.
 
Constantin Bujor, inspector-şef al Inspectoratului Teritorial de M  uncă București, a declarat cu puţin timp în urmă că o posibilă cauză a accidentului ar fi asigurarea necorespunzătoare a malului de pământ care s-a surpat, dar așa cum spuneam, instituțiile statului au declanşat deja o serie de achete pentru a stabili circumstanţele în care a fost produs acest incident. Atât de aici, revin cu detalii în jurnalul orei 22:00.
 
Realizator: A fost în direct Alexandru Buzică.

Etichete accident de muncaBiblioteca Nationaladecesmal de pamantsurpat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live