Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristiana Sabău, Bistriţa-Năsăud

26 Iunie 2014
Vizualizari: 1881
Comentează add

Un bărbat a murit și altul este grav rănit după ce o căruță a fost lovită de locomotiva trenului Brașov-Budapesta, joi dimineaţă.

Accident teribil cu căruţa

cristiana-sabau-bistrita-nasaud

Foto: captură youtube.com.

Un bărbat a murit joi şi altul este grav rănit după ce căruţa în care se aflau a fost lovită de un tren internaţional care circula pe relaţia Braşov-Budapesta.

Accidentul s-a petrecut între Domneşti şi Mărişelu pe un drum secundar. În tren se află peste 50 de călători, dar nimeni nu a păţit nimic.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare Bistriţa, Ioan Murăşan, în accident a fost implicat trenul 366 care circula pe relaţia Braşov - Budapesta.

Garnitura a lovit o căruţă care voia să treacă peste calea ferată între Domneşti şi Mărişelu pe un drum de ţară.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat că un bărbat care se afla în căruţă nu a putut fi salvat, iar celălalt se află în stare gravă.

"Din păcate, leziunile uneia dintre victime au fost incompatibile cu viaţa. Cealaltă victimă are, la rândul ei, multiple leziuni, însă a supravieţuit. Căruţa a încercat să treacă peste calea ferată pe un drum secundar. Trecerea la nivel era semnalizată cu crucea Sfântului Andrei.

"Am înţeles de la unii localnici că au existat cândva şi bariere. În trenul internaţional Braşov - Budapesta care are trei vagoane se află 50 de pasageri. Nu a păţit nimeni nimic. Echipajele noastre au verificat starea de sănătate a pasagerilor, dar nu a fost nevoie să li se acorde îngrijiri", a declarat Marius Rus.

Victima care a supravieţuit accidentului a fost adusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa.

Poliţia Transporturi Feroviare a început o anchetă ca să afle cauzele accidentului şi vinovaţii de producerea lui.


Etichete Ştiri Nord-VestaccidentBraşovBudapestatrenrănitDomneştiMărişeluTransporturi feroviareBistriţacăruţăSituaţii de urgenţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live