Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

18 Iunie 2012
Vizualizari: 1378
Comentează add

Doi angajaţi ai minei Petrila răniţi într-un accident de muncă au fost transportaţi la prânz cu un elicopter SMURD către un spital din Bucureşti, după ce au primit îngrijiri medicale de urgenţă la Petroşani.

Accident de muncă la mina Petrila

ilie-pintea

Foto: arhivă Agerpres.

Accidentul de muncă s-a produs în jurul orei 12, în timpul unei operaţiuni pe care doi mineri o executau la o galerie din subteran, într-o zonă închisă anterior din cauza unui foc de mină.

Victimele au găurit digul care izola abatajul în care exista incendiul, iar prin forajele executate a ţîşnit abur fierbinte cu presiune.

Cei doi prezintă arsuri prin opărire de gradele 3 şi 4, date de apa supraîncălzită, în zona superioară a corpului.

Medicii de la Petroşani au decis trimiterea răniţilor către Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică şi Reparatorie şi Arsuri Bucureşti.

Cei doi angajaţi ai minei Petrila răniţi în accidentul de luni au fost transportaţi, la prânz, cu un elicopter SMURD către un spital din Bucureşti, după ce au primit îngrijiri medicale de urgenţă la Petroşani.

Cauzele producerii evenimentului vor fi cercetate de specialişti ai Inspectoratului Teritorial de Muncă-Biroul Petroşani, ai Institutului Naţional pentru Securitate Miniera şi Protecţie Antiexplozivă Petroşani şi CNH Petroşani.


Etichete Petrilaaccidentminăarşimineri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live