Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

9 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1308
Comentează add

Bărbatul a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe mâini, picioare, fese şi coapse, dar este în stare stabilă şi cooperant, fiind internat la spitalul din Hunedoara.

Accident de muncă la ArcelorMittal: Muncitor ars cu oțel topit

ilie-pintea

Foto: wikipedia.org.

Un bărbat de 46 de ani, angajat al combinatului siderurgic ArcelorMittal din Hunedoara,  se află internat la spitalul din localitate, după ce a suferit arsuri pe mai mult de 30% din suprafaţa corpului, în timp ce lucra la elaborarea unei şarje de oţel.

Potrivit primelor informaţii ale Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara, victima a prelevat o probă de oţel lichid dintr-o şarjă aflată într-un cuptor de producţie, după care s-a produs o explozie a metalului incandescent, iar o parte a oțelului topit a ajuns pe muncitor.

Bărbatul a suferit arsuri de gradul 2 şi 3 pe mâini, picioare, fese şi coapse, dar este în stare stabilă şi cooperant, fiind internat la spitalul din Hunedoara.

Medicii de aici vor încerca, în cursul zilei, să transfere bolnavul la o clinică specializată pe arsuri din Bucureşti sau Timişoara.

Accidentul a fost încadrat cu incapacitate temporară de muncă, motiv pentru care cercetarea acestui caz o va face ArcelorMittal Hunedoara, sub avizul ITM Hunedoara.


Etichete arcelor mittal hunedoaracombinat siderurgicaccident de muncabarbat arssarja de otel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live