Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alexandru Cenuşoiu

5 Noiembrie 2010
Vizualizari: 1718
Comentează add

Potrivit reportajelor de la televiziunea cubaneză, avionul companiei cubaneze efectua un zbor din Santiago în Havana. Autorităţile nu au anunţat dacă există supravieţuitori.

Accident aviatic în Cuba

alexandru-cenusoiu

Locul accidentului. Foto: Reuters.

Un avion de pasageri, cu 68 de oameni la bord, s-a prăbuşit în Cuba, informează BBC.

Potrivit reportajelor de la televiziunea cubaneză, avionul companiei de stat cubaneze efectua un zbor din Santiago în Havana. Din numărul total de pasageri, 28 erau străini.

 

Autorităţile nu au anunţat dacă există supravieţuitori.

 

Avionul cu elice al companiei publice AeroCaribbean a anunţat în jurul orei 00.30, ora României o "situaţie de urgenţă", la mai puţin de o oră după decolarea din Santiago, din cauza vremii nefavorabile şi a furtunii tropicale Tomas, a anunţat televiziunea cubaneză, citând un comunicat al Institutului aeronautic civil.

 

Imediat dupa aceea serviciile de control al traficului aerian au pierdut orice contact cu avionul, care s-a prăbuşit în regiunea Guasimal din provincia Sancti Spiritus. Condiţiile meteo erau nefavorabile, din cauza furtunii tropicale Tomas, care avansează spre acea parte a insulei.

 

Avionul era de tip ATR-72 şi era construit de societatea Avions de transport régional, fiind pus în serviciu din 1989. Aeronava avea o capacitate de până la 74 de pasageri.

 


Etichete avionaccidentCubavictimeCaraibeHavana

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live