Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Iunie 2020
Vizualizari: 237
Comentează add

A fost modificată Hotărârea de Guvern 394/2020, pentru a permite accesul pe plajă şi în cazul persoanelor care nu folosesc şezlonguri.

Accesul pe plajă şi în cazul persoanelor care nu folosesc şezlonguri

florin-lepadatu

Foto: Sorin Cealera

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat că în cadrul şedinţei de Guvern a fost modificată Hotărârea de Guvern 394/2020, pentru a permite accesul pe plajă şi în cazul persoanelor care nu folosesc şezlonguri.

"Acest acces pe plajă a fost reglementat prin Hotărârea Guvernului 394/2020, în ceea ce priveşte plajele amenajate cu şezlonguri.

Pentru a pune în acord aceste prevederi cu reglementările legale care stipulează accesul liber pe plajă în proporţie de 30% pentru persoanele care nu folosesc şezlonguri a fost adoptat un proiect de hotărâre pentru modificarea anexei 3 la Hotărârea 394/2020, astfel încât să fie permis accesul pe plajă şi persoanelor care nu sunt, practic, în cadrul plajelor amenajate cu şezlonguri.

Popular spus, pentru cei care doresc să facă plajă la marginea mării fără şezlonguri.

Aceste persoane vor trebui să respecte aceleaşi reguli de distanţare socială şi reguli impuse, precum cele pentru persoanele care fac plajă pe şezlonguri", a precizat joi seară Ionel Dancă.


Etichete plajălitoralmare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live