Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 August 2018
Vizualizari: 592
Comentează add

Turiştii au accesul interzis în mare, în sudul litoralului, din cauza unor curenţi marini periculoşi.

Acces interzis în mare turiștilor din sudul litoralului

radiojurnal

 

Este interzis accesul în mare în toate staţiunile din sudul litoralului. Salvamarii au arborat steagul roşu, care interzice scăldatul din cauza unor curenţi marini foarte periculoşi, care îi pot trage pe oameni în larg. 

Vasile Borteş, coordonatorul salvamarilor din sudul litoralului: S-au pornit curenţii radiali, acei curenţi care lovesc malul şi se reîntorc înspre larg. Ieri, de exemplu, am avut, din păcate, o victimă. A fost luată din mal şi dusă vreo 350 de metri, până în dig. Avem probleme mari, mai ales cu turiştii care nu respectă minimum, să fie atenţi, fără saltele în apă. N-au ce căuta cu saltele, cu mijloace gonflabile plutitoare, mai ales acum, când curentul te trage. Azi dimineaţă, pe plaja din Olimp, un copil a fost luat cu colac cu tot, scăpat din mâna tatălui său şi tras în larg. A intervenit salvamarul nostru de acolo, care a reuşit şi l-a adus în siguranţă la mal şi l-a predat părinţilor.

Steagul roşu va rămâne arborat în sudul litoralului toată săptămâna viitoare, mai spune Vasile Borteş./ovidiu/dsirbu

 

Etichete Acces interzis în mare turiștilor din sudul litoralului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live