Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Duminică, 20 August

Cele mai citite

Articole recente

Arhiva Emisiuni

Autor

Adriana Turea

18 Iunie 2012
Vizualizari: 1289
Comentează add

Prof.univ.dr. Nicolae Hâncu - Inițiere în știința și arta de a mânca sănătos

Abecedarul de nutriție Abecedarul de nutriție - Conține audio

adriana-turea

În mod normal, ne place să mâncăm pentru a ne satisface foamea, pofta sau gustul, dar şi pentru a trăi sănătos, ştiind că hrana este factorul cel mai important care ne influenţează traiul.

Adriana Turea ne aduce în atenție cartea prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, “Abecedarul de Nutriţie”, bazată pe cele mai noi date ale ştiinţei nutriţiei, adaptate spre a fi uşor înţelese şi aplicate de cât mai multe persoane.

Alimentaţia sănătoasă înseamnă un consum moderat, dar variat, de alimente şi preparate culinare pe care le dorim apetisante, gustoase şi sigure, repartizate în 3 mese principale şi, eventual, 2-3 gustări. Scopul alimentaţiei sănătoase este de a realiza un echilibru caloric şi nutritiv. Care sunt cele mai frecvente greșeli de alimentație? Ne răspunde autorul cărții:
 


Etichete Abecedarul de NutriţieNicolae Hâncu.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live