Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

4 Martie 2018
Vizualizari: 1570
Comentează add

Pe o pârtie a complexului Arena Platoş din staţiunea Păltiniş are loc, astăzi, cea de-a V-a ediţie a concursului Bikini Race - care se adresează exclusiv doamnelor şi domnişoarelor

A V-a ediţie a concursului Bikini Race

simona-uta-ploiesti

Foto: pixabay.com

Pe o pârtie a complexului Arena Platoş din staţiunea Păltiniş are loc, astăzi, cea de-a V-a ediţie a concursului Bikini Race - care se adresează exclusiv doamnelor şi domnişoarelor, care se vor întrece pe schiuri şi placi de snowboard, îmbrăcate doar în costume de baie.
 
În judeţul Prahova, se schiază pe toate pârtiile.
 
La Sinaia, la Buşteni şi la Azuga, stratul de zăpadă depăşeşte 80 de centimetri, iar la cota 2000, ajunge până la doi metri. Şi în judeţul Suceava se schiază în condiţii foarte bune, pe cele trei pârtii de la Vatra Dornei, la Mestecăniş, la Cârlibaba, pe cele două pârtii de la Gura Humorului, dar şi la Suceviţa şi Mălini.
 
Se schiază şi pe toate pârtiile din Poiana Braşov, unde funcţionează toate instalaţiile de transport pe cablu. Stratul de zăpadă variază între 70 de centimetri şi mai mult de un metru. Există restricţii pe pârtia Subteleferic, pentru pregătirea acesteia pentru campionatele naţionale de seniori, care vor avea loc săptămâna viitoare.

Etichete Pârtii de schiBikini RaceSinaiaBușteniAzugaPrahova

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live