Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Marţi, 24 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Iunie 2017
Vizualizari: 946
Comentează add

Zeci de evenimente culturale programate în cea de-a treia zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu.

A treia zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

radiojurnal

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. Foto: Carmen Vulcan.

A treia zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se anunţă plină de evenimente, cu noi spectacole, concerte şi expoziţii, la care sunt aşteptaţi mii de oameni.

Ediţia de anul acesta are şi o componentă inedită - spectacole de teatru dedicate exclusiv militarilor NATO, care se află în aceste zile în poligonul militar de la Cincu, de lângă Braşov, unde participă la un exerciţiu multinaţional.

Preşedintele Festivalului, Constantin Chiriac, i-a mărturisit colegului nostru, Pompilius Onofrei, că este o modalitate de a exprima complexitatea acestui fenomen cultural.

Constantin Chiriac: Pentru prima dată, o unitate militară din lume transformă sala de festivităţi în sală de teatru, în sală de spectacole. New American Democracy Series aduce la Sibiu patru spectacole, care vor merge şi în această sală, de asemenea, şcoala de teatru de la Sibiu va prezenta în limba engleză "Rezistenţă", un spectacol care a triumfat în universităţile importante de pe coasta de est a SUA. Sunt lucruri pe care le gândim în aşa fel încât tot ceea ce înseamnă patrimoniu material, imaterial, dar în primul rând, oamenii cărora ne adresăm să se poată bucura în tot ceea ce înseamnă complexitatea acestui festival.

FOTO:


Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiuregizor italian

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live