Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

5 August 2019
Vizualizari: 344
Comentează add

A patra zi de verificări la domiciliul lui Gheorghe Dincă

laura-stoican-olt

   

La Caracal este a patra zi de verificări la domiciliul lui Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că le-a ucis pe cele două tinere.

Procurorii şi poliţiştii încearcă să afle astăzi dacă gropile betonate din curtea inculpatului ascund probe relevante pentru anchetă, după cum transmite corespondenta noastră, Laura Stoica.

Laura Stoican: Anchetatorii au revenit la Caracal împreună cu suspectul care a fost adus sub escortă pentru a căuta noi probe care să elucideze misterul dispariţiei Luizei, fata dispărută acum patru luni. După ce ieri anchetatorii au verificat amănunţit fiecare centimentru din casa, podul casei şi depedinţele din curte, precum şi maşinile lui Dincă, anchetatorii au găsit noi probe care au fost trimise la expertizare. Astăzi sunt vizate gropile cimentate din curtea locuinţei.

Potrivit unor surse, ar fi fost găsit şi un aparat foto care a fost trimis pentru verificare.

Activităţile de cercetare şi căutare la domiciliul inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor care urmează, în mod neîntrerupt, în prezenţa inculpatului şi a avocatului său.

 


Etichete CaracalGheorghe Dincăancheta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live