Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

21 Iunie 2019
Vizualizari: 867
Comentează add

A opta zi a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu

carmen-vulcan-sibiu

Sibiu. Foto: Agerpres.

Peste 60 de evenimente sunt programate astăzi la Sibiu, în a 8-a zi a Festivalului Internaţional de Teatru. Între acestea, spectacole în săli şi pe stradă, evenimente legate de lectură, de muzică sau circ.

La Teatrul Gong se joacă "Jurnalul unui nebun" de Gogol, adus pe scenă de actorii unui teatru din Kuwait. La Sala Thalia va fi un spectacol cu Maia Morgenstern, care va primi mâine, la Sibiu, o stea pe Aleea Celebrităților, iar la fabrica de cultură Teatrul Național 'Radu Stanca' din Sibiu prezintă "Metamorfoze" după Ovidiu, în regia lui Silviu Purcărete.

La Biserica Fortificată din Cisnădioara va fi un concert de fado, iar în biserica romano-catolică din Piața Mare a Sibiului un concert de muzică gospel din Marea Britanie.

Pe pietonala din centrul istoric vor răsuna ritmurile bretone, iar o trupă din Spania va aduce atmosfera de carnaval din Insulele Canare.

De la ora 22:00, în Piața Mare, renumita companie din Franța "Plasticiens volants" va introduce publicul într-o 'Lume Nebună' cu ajutorul unor uriașe păpuși gonflabile. Seara se va încheia cu un concert  Pépite, un duo francez a cărui muzică îmbină influențe autohtone, americane și jamaicane.


Etichete Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live