Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII DE WEEK-END Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Isopescu

25 Mai 2021
Vizualizari: 524
Comentează add

Această etapă se va desfășura între 4 și 17 iunie, cu un buget de 35 de milioane de lei, pentru televizoare, laptopuri și tablete.

A început prima etapă a Programului "Rabla" pentru electrocasnice

bogdan-isopescu

Foto Agerpres

Începând de astăzi, beneficiarii primei etape a Programului "Rabla" pentru electrocasnice pot lua legătura cu magazinele partenere pentru a-şi achiziționa sau rezerva aparatura dorită. Voucherele au fost validate ieri de Administrația Fondului de Mediu.

Peste 170.000 de persoane s-au înscris în Programul "Rabla" pentru electrocasnice pentru toate cele trei etape de achiziții.
 
În prima etapă a programului bugetul de 30 de milioane de lei a fost consumat în mai puțin de 24 de ore, fiind alocate 75.000 de vouchere, fiecare în valoare de 400 de lei.
 
După ce ieri au fost validate voucherele, astăzi beneficiarii pot începe cumpărăturile pentru mașini de spălat vase sau rufe și pentru aparatură frigorifică.
 
Beneficiarii au termen ca până pe 3 iunie să facă aceste cumpărături, în caz contrar voucherul se reportează către etapa a doua de achiziții.
 
Această etapă se va desfășura între 4 și 17 iunie, cu un buget de 35 de milioane de lei, pentru televizoare, laptopuri și tablete.
 
Ultima etapă va fi între 18 iunie și 1 iulie, pentru achiziția aspiratoarelor, uscătoarelor de rufe şi a aparatelor de aer condiționat.
 
(PH)

Etichete ProgramRabla pentru electrocasnicefondul de mediu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live