Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Februarie 2021
Vizualizari: 164
Comentează add

Parlamentarii din comisiile de specialitate au început dezbaterea pe articole a proiectului de buget pentru acest an.

A început dezbaterea pe articole a proiectului de buget

radiojurnal

 Foto: Arhivă/ Agerpres.

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI (25 februarie, ora 18:00) - Realizator: Parlamentarii din comisiile de specialitate au început dezbaterea pe articole a proiectului de buget pentru acest an.

Nu a fost aprobat până acum nici unul din cele peste 3.000 de amendamente depuse de reprezentanții PSD și AUR. Discuții aprinse s-au înregistrat la propunerile social-democratului Florin Buicu pentru finanțarea unor spitale.

Florin Buicu: Este vorba, de exemplu, de unul dintre obiective care prevede un centru de mari arși. Este vorba de finanțarea unui centru de boli cardio-vasculare care operează copii și care face transplant de cord. Prin toate amendamentele care au fost depuse de către PSD încercăm să finanțăm infrastructura de sănătate.
 
Realizator: Propunerea social-democratului Florin Buicu a fost respinsă, fiind invocată absența sursei de finanțare.
 
Deputatul PNL, Florin Roman: În timp ce dumneavoastră desemnați /.../ 8 spitale regionale pe hârtie, noi am reușit să semnăm pentru trei spitale regionale, că vă place, că nu vă place. Știu că vouă nu vă prea plac fondurile europene, că acolo e mai greu să faceți ce vreți voi. Doi, avem PNRR-ul. PNRR-ul înseamnă prioritate pe partea medicală.
 
Realizator: Votul final asupra întregului proiect de buget este așteptat săptămâna viitoare, transmite redactorul RRA Iulia Gherman.
 
(PH)
 

Etichete bugetdezbateriparlament(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live