Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Marţi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Helmis

18 Decembrie 2019
Vizualizari: 2265
Comentează add

Marți, în Centrul Vechi al Capitalei a avut loc ceremonia de dezvelire a primelor 6 monumente în piatră pe "Aleea Comediei".

A fost inaugurată "Aleea Comediei"

mihaela-helmis

Aleea Comediei. Foto: Mihaela Helmis.

Marți, în Centrul Vechi al Capitalei a avut loc ceremonia de dezvelire  a primelor 6 monumente în piatră  pe "Aleea Comediei", eveniment organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, în parteneriat cu Teatrul de Comedie.

După cum spunea actorul George Mihăiţă , directorul de azi al Teatrului,e vorba despre   "  un proiect  de suflet şi al memoriei dedicat , deocamdată. actorilor Radu Beligan, Marin Moraru, Gheorghe Dinică, Amza Pellea, Iurie Darie şi Dem Rădulescu, cei care  au scris pagini de aur în istoria comediei româneşti, în spectacole precum ''Troilus şi Cresida'', ''Rinocerii'', ''Celebrul 702'', ''Şeful sectorului suflete'', ''Umbra'' sau ''Capul de răţoi'' .

La emoţionantul eveniment au fost prezenţi mambri ai familiilor celor 6 uriaşi ai comediei româneşti, alături de oameni de teatru şi iubitori ai teatrului .

Fără flori sau copaci, dar cu aceste impresiomante granituri de suflet, aleea  Teatrului de Comedie devine odată în plus punct de atracţie pentru turismul artistic  şi un interesant memento pentru actori şi spectatori , la fiecare nouă revenire la teatru.


Etichete bucurestialeea comedieiprimarieteatrul de comediegeorge mihaita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live