Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

3 Decembrie 2017
Vizualizari: 1528
Comentează add

A venit și a doua victorie la mondialul de handbal din Germania, în fața Sloveniei și a peste 1000 de suporteri români.

A fost greu, dar a meritat: România – Slovenia 31-28

bogdan-predescu

  Foto: Marius Ionescu

România s-a temut de meciul cu Slovenia, mai ales după ce a văzut victoria de sâmbătă obținută în fața Franței, iar începutul meciului din etapa a doua a grupelor le-a alimentat temerile. Slovenia a jucat mai bine în prima repriză, a condus chiar și cu 5 goluri (12-7 minutul 20), însă nu a ținut un ritm constant așa cum a arătat în disputa cu Franța. 

 
 
Echipa noastră și-a revenit din mers, a început să se apere mai bine pe finalul primei reprise și a reușit să înscrie, ajungând la pauză la un 14 egal, dătător de speranțe. În repriza a doua fetele au ieșit foarte motivate de la vestiare, au intrat tare în meci și au preluat conducerea, menținând un ritm superior slovenelor. În final a fost 31-28 pentru echipa noastră, cu Cristina Neagu marcatoare a 11 goluri și declarată jucătoarea meciului, secondată de Crina Pintea cu 6 goluri și Eliza Buceschi cu 5 reușite. Din tabăra slovenelor s-a remarcat interul dreapta Ana Gros autoare a 10 goluri. 
 
 
România are două victorii la Campionatul Mondial de handbal din Germania, 29-17 cu Paraguay și 31-28 cu Slovenia. Luni este zi de pauză în toate grupele, urmând să jucăm în următorul meci, marți cu Spania în deja derbiul Grupei A de la Trier.
 
 
 
De remarcat și publicul senzațional de care a avut parte naționala noastră, în tribunele Arenei din Trier aflându-se aproape 1000 de suporteri români. 
 
 

Etichete handbalCampionatul MondialvictorieRomaniaSlovenia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live