Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 August 2019
Vizualizari: 563
Comentează add

Medicii legişti au trimis raportul cu analiza ADN,procurorilor DIICOT care anchetează cazul dispariţiei celor 2 fete,Alexandra şi Luiza.Au fost ridicate maşini de la Casa Groazei.

A fost finalizat testul ADN ptr rămăşiţele umane din pădurea de la Caracal

radiojurnal

     Foto: Agerpres / ,,Casa Groazei,, - Caracal

Medicii legişti de la Bucureşti au finalizat analiza ADN a bucăţilor de os găsite cu aproximativ 10 zile în urmă, într-o pădure din Caracal.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, în subordinea căruia funcţionează Institutul Naţional de Medicină Legală, raportul cu analiza ADN a fost transmis procurorilor DIICOT care anchetează cazul dispariţiei celor două fete, Alexandra şi Luiza.

Anterior, procurorii au anunţat că oasele găsite în pădure nu sunt ale Alexandrei Măceşanu, ci provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Principalul suspect în dosarul Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturisit că le-a ucis pe cele două fete, iar analizele făcute de legişti au confirmat că unele fragmente osoase găsite la Casa Groazei, aparţin Alexandrei Măceşanu. 

Până în prezent au fost confirmate doar probe ADN făcute fragmentelor de oase arse găsite la casa lui Dincă, pentru Alexandra Măceşanu.   

Anchetatorii au ridicat ieri, noi probe din curtea lui Gheorghe Dincă, respectiv autoturisme, inclusiv cel care ar fi fost folosit în răpirea adolescentelor.

Tot ieri, audierea omului de afaceri Remus Rădoi la sediul Poliţiei Caracal a fost amânată.


Etichete caracaladnpădurediicotAlexandra MăceşanuLuiza Melencugheorghe dincă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live