Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Aprilie 2020
Vizualizari: 841
Comentează add

Viceprimarul Sect. 2, Dan Cristian Popescu, a făcut apel la cetățeni, ca, pentru evitarea aglomeraţiei, să lase intervalul 11:00 - 13:00 doar pentru persoanele de peste 65 de ani.

A fost extins orarul de funcţionare a Pieţei Obor din Bucureşti

radiojurnal

   

În ceea ce priveşte Piaţa Obor, cea mai mare din Capitală, autorităţile locale au luat măsuri pentru respectarea normelor de igientă şi distanţare socială.
 
Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a făcut un apel către cetăţeni, ca, pentru evitarea aglomeraţiei, să lase ingtervalul orar 11: 00 - 13:00 doar pentru persoanele de peste 65 de ani.
 
Dan Cristian Popescu: Am mărit orarul de funcţionare al Pieţii Obor până la ora 19:00 şi le-am dat dispoziţie, ca, dacă sunt clienţi în hală, să prelungească chiar până la ora 20:00 sau 21:00. Am înfiinţat şi 20 de pieţe volante pe raza Sectorului 2, pentru a veni în sprijinul celor care se aprovizionează pentru Paşte. Fac apel pentru a lăsa intervalul 11;00 - 13:00 pentru cei peste 65 de ani, în exclusivitate, iar noi, cei mai tineri, putem cumpăra până seara, sunt stocuri destule şi marfă de calitate, la orice oră.
 
(II)
 

Etichete (II)Piata Oborprogram

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live