Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

23 Octombrie 2016
Vizualizari: 779
Comentează add

Manifestanții cer premierului şi partidelor parlamentare să îşi asume unirea cu Republica Moldova ca proiect de ţară până astăzi la ora 14:00.

A doua zi de manifestaţii pentru susţinătorii Unirii cu Republica Moldova

iulian-olescu

Miting unionist la București (sâmbătă 22.10.2016). Foto: Alis Georgescu.

Este a doua zi de manifestaţii pentru susţinătorii Unirii cu Republica Moldova.

În Piaţa Universităţii din capitală sunt mai mult de o sută de persoane, s-au alăturat protestastarilor care au petrecut noaptea în corturi.

Ei îi cer premierului şi partidelor parlamentare să îşi asume unirea cu Republica Moldova ca proiect de ţară până astăzi la ora 14:00.

Între timp se pare că liderii politici au răspuns acestui apel.

Iulian Olescu urmăreşte evoluţia evenimentelor şi este acum în direct cu cele mai noi informaţii. Bună dimineaţa Iulian.

Reporter: "Bună dimineaţa. Într-adevăr, primul partid care a răspuns acestei solicitări a manifestanţilor este PNL care i-a invitat pe liderii celor din Piaţa Universităţii să participe la o discuţie care are loc chiar în aceste momente la sediul PNL din Aleea Modrogan nr.22.

"Reprezentanţii celor care protestează în piaţă ne-au spus că şi alte partide ar fi confirmat întâlniri cu liderii lor, şi aşteaptă răspunsurile din partea acestor reprezentanţi ai clasei politice.

"În cursul dimineţii, în Piaţa Universităţii a venit şi o delegaţie a Asociaţiei 21 Decembrie 1989 care şi-au exprimat sprijinul pentru cei prezenţi în piaţă şi pentru ceea ce solicită ei şi au cerut liderilor politici să accepte dialogul deoarece aceasta este singura modalitate viabilă de a rezolva orice problemă. Aşteptam să vedem în continuare care vor fi rezultatele întâlnirii de aici şi cu ce alţi lideri politici se vor întâlni cei din Piaţa Universităţii".


Etichete manifestaţiisusţinătorii Unirii cu Republica Moldovapiata universitatiiromaniaproiect de tarapnlasociatia 21 decembrie 1989

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live