Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

3 Decembrie 2018
Vizualizari: 1367
Comentează add

Naționala feminină de handbal a României conduce Grupa D de la Brest cu 4 puncte după ce a câștigat clar și în fața Germaniei.

A doua victorie la Europene: Romania - Germania 29-24

bogdan-predescu

  Foto: Sportul Ilustrat

România a intrat mai bine în meciul cu Germania, al doilea din Grupa D de la Brest a Campionatului European de handbal din Franța. Apărarea a mers foarte bine, poarta ne-a ajutat decisiv prin Denisa Dedu de această dată, iar în atac am echilibrat foarte mult forța de finalizare și pe alte posturi, nu numai pe interul stanga al Cristinei Neagu. 

 

 

A fost la pauza 14-11 pentru echipa noastră, iar în repriza secundă am reușit chiar să ne distanțăm la 9 goluri, 25-16 în minutul 49. Finalul a fost mai relaxat pentru formația noastră, așa că în final au fost doar 5 goluri diferență, 29-24, suficiente însă pentru a conduce clasamentul grupei cu 4 puncte înainte de ultima etapă. 
 
 
 
Principala marcatoare a echipei noastre a fost Eliza Buceschi cu 11 goluri marcate și deja poziția provizorie de golgetera a turneului cu 20 de reușite până acum. Cristina Neagu a reușit 5 goluri și a trecut pe prima poziție în clasamentul golgeterilor all-time de la EURO, reușind să depășească recordul de 205 goluri deținut de Agnes Farkas. Iar portarul Denisa Dedu a apărat 13 mingii din 35 de aruncări, a înscris un gol din poartă în poartă și a primit titlul de jucătoarea meciului. 
 
 
UPDATE: Cehia - Norvegia 17-31 în meciul de luni de la Brest și Norvegia urcă pe locul 2 cu 2 puncte în timp ce Germania este pe locul 3 tot cu 2 puncte. În ultima etapă la Brest în Grupa D, se vor disputa miercuri 5 decembrie partidele: Germania - Cehia (19.00) și Norvegia - România (22.00).
 

Etichete Campionat Europeanhandbal femininRomaniavictorieGermaniaNeaguGeigerDeduBuceschi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live