Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Martie 2020
Vizualizari: 650
Comentează add

A crescut vânzarea de legume, fructe și verdețuri pe internet

radiojurnal

  foto: Adriana Tudose / RRA

Pieţele au rămas deocamdată deschise, dar producătorii sunt îngrijorați că ar putea urma și interzicerea acestor activități, mai ales că numărul clienților a scăzut, spun ei, chiar sub jumătate, ca urmare a restricțiilor de circulație.
 
- E dezastruos. Venim și se strică marfa pe masă după o zi pe alta. Cred că s-a dus 70%. Din fericire, pentru mine e pentru timpul liber, hobby, dar sunt oameni care efectiv trăiesc din asta ăşi prevăd că va fi şi mai rău.
- Cineva trebuie să facă şi treaba asta!
- Controale peste tot, ne întreabă unde ne ducem şi de unde venim. Nu ştim deocamdată, dacă se închid pieţele, nu avem ce să facem!
- Este lumea foarte panicată, agitată, dar noi suntem producători şi trebuie să ne vindem marfa. Vânzarea este în funcție de anunțurile care se dau. Bine, este în salturi, sunt anunţuri la televizor, vindem
 
Realizator: A crescut în schimb vânzarea de legume, fructe și verdețuri pe internet. Mai mulți fermieri sau intermediari prin magazine online au explicat pentru Radio România Actualități că cererea aproape s-a dublat și le depășește capacitatea de livrare. Ei semnalează că nu găsesc suficienți producători certificați pe care să-i implice în această activitate.
 
(PH)

Etichete fructelegumeverdeturivanzareinternet(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live