Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Luni, 14 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

29 Iunie 2019
Vizualizari: 751
Comentează add

A 7-a editie a Swimathon București

-

Foto: Catrinel Oprișiu

A 7-a editie a Swimathon București, eveniment organizat de Fundația Comunitară București, s-a desfasurat sâmbătă, 29 iunie 2019, la Bazinul de înot Dinamo - Tolea Grințescu  din Capitala.

Din 2013, Fundația Comunitară București a finanțat prin Swimathon 120 de proiecte cu 1.650.000 RON, cu sprijinul a 11.000 donatori.

Anul acesta, 24 de proiecte în toate ariile de comunitate (social, sănătate, mediu, educație, civic, persoane cu dizabilități) vor fi finanțate, prin donațiile strânse de echipele de înotători.

444 de persoane au participat anul acesta la Swimathon. Printre acestia, au putut fi urmariti in apa înotători de performanță sau persoane cu dizabilități, adulți, seniori sau copii. Printre ei s-au numărat și persoane publice, precum Răzvan Florea, primul înotător român care a câștigat o medalie olimpică pentru România la masculin; Bogdan Stelea, fotbalist român; Dragoș Pătraru, realizator Starea Nației sau Marian Drăgulescu, campion olimpic la gimnastică.

Toți înotătorii strâng bani pentru un proiect în care cred. Începând cu 23 mai, ei au desfășurat campanii de donații pentru proiectul pe care îl susțin, iar strângerea de fonduri continuă până în 31 iulie 2019. 

Printre  proiectele finanțate anul acesta   la Swimathon sunt educația copiilor din Ferentari, creșterea numărului de observatori la vot, reabilitarea animalelor sălbatice, îngrijirea copiilor diagnosticați cu cancer, independență financiară pentru mame minore, îngrijirea pacienților cu scleroză multiplă, accesibilizarea Parcului Natural Văcărești pentru scaunele cu rotile sau cărucioare sau terapia copiilor cu autism.


Etichete SwimathonFundația Comunitară București

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live