Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Februarie 2019
Vizualizari: 679
Comentează add

Peste 330 de companii din 15 ţări prezintă ofertele la cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României.

A 41-a ediţie a Târgului de Turism al României, la Romexpo

radiojurnal

Peste 330 de companii din 15 ţări prezintă ofertele la cea de-a 41-a ediţie a Târgului de Turism al României, care s-a deschis astăzi, la Complexul Expoziţional Romexpo din Capitală.

Evenimentul durează până duminică şi doreşte să vină în ajutorul celor interesaţi că achiziţioneze pachete turistice pentru diferite destinaţii, interne sau internaţionale.


Reporter: Daniela Mănuţă - Agenţiile de turism au pregătit reduceri se nificative pentru pachetele de vacanţă care sunt oferite în cadrul târgului. La Romexpo găsiţi oferte pentru petrecerea sărbătorilor pascale sau a concediului de 1 mai, reduceri pentru destinaţii exotice şi oferte pentru litoralul grecesc, bulgăresc şi, bineînţeles, cel românesc. Iar dacă nu aţi folosit voucherele de vacanţă anul trecut le puteţi utiliza pentru a vă rezerva o vacanţă în ţară pentru acest an. Vicepremierul Viorel Ştefan a vorbit, în deschiderea târghului, despre impactul voucherelor de vacanţă:


Viorel Ştefan: Peste 1,2 milioane de persoane au beneficiat de acest sprijin care s-a materializat din perspectiva industriei în transferul unei sume de cca 400 de milioane de euro către această industrie folosind acest mecanism de sprijin, al voucherelor de vacanţă. Pe de o parte am reusit să scoatem la lumină o mare parte din economia din acest sector, pe de altă parte constatăm că s-a realizat un efect spectaculos aproape putem spune în dezvoltarea sectorului. În 2018 s-a înregistrat o creştere cu 60% a numărului de certificate de clasificare a unităţilor de cazare eliberate de Ministerul Turismului.


Reporter: Târgul de turism al României eset deschis până duminică, inclusiv, iar biletul de intrare costă 20 de lei.


Etichete A 41-a ediţie a Târgului de Turism al RomânieiRomexpobucurestiofertereduceriviorel stefan

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live