Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Sâmbătă, 23 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

16 Iunie 2020
Vizualizari: 4193
Comentează add

Raport Special al Curții de Conturi a UE despre Autostrada A1 Nădlac–Constanța: Autostrada pe Valea Oltului are întârziere de 7 ani și NU va fi gata mai devreme de 2030.

"A1 Sibiu–Pitești are o întârziere de 7 ani și nu va fi gata până în 2030"

alex-lancuzov
Raport Special al Curții de Conturi a Uniunii Europene despre Autostrada A 1 Nădlac – Constanța: Autostrada pe Valea Oltului are întârziere de 7 ani și NU va fi gata mai devreme de 2030.
 
Planificarea ineficientă și Implementarea deficitară
 
Autostrada A 1 Sibiu –Pitești are deja o întârziere de 7 ani față de termenul estimat și nu va fi deschisă circulației mai devreme de 2030, se arată într-un raport al Curții de Conturi a Uniunii Europene, publicat astăzi.
 
Planificarea ineficientă și Implementarea deficitară sunt printre cauzele care au făcut ca, în prezent, cele mai dificile segmente reprezentând două treimi din autostradă nici să nu fie scoase la licitație.
 
De asemenea, instituția care verifica dacă fondurile Europene sunt utilizate corect arată că, lipsa unei autostrăzi fără întrerupere între Vama Nădlac 2 și Constanța de pe coridorul Rin – Dunăre pune în pericol funcționarea eficientă a cinci dintre cele nouă culoare principale de transport din UE.
 
Pe lângă Coridorul 4, Curtea de Conturi a Uniunii Europene a mai analizat și alte mega proiecte de transport precum : Tunelul de bază Brenner între Austria și Italia, linia de cale ferată Lion – Torino prin Alpi (care cuprinde și un tunel în lucru de 57 km.) sau tunelul subacvatic Fehmarn cu o lungime de 18 km. pentru legătura între Germania și Danemarca.
 
 
(RS)
 

Etichete exclusiv onlinecurtea de conturiueautostradanadlacconstantaa 1(RS)valea oltuluisibiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live