Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 06 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Mai 2018
Vizualizari: 657
Comentează add

Împlinirea a 80 de ani de la inaugurarea Marii Fresce a Ateneului Român va fi marcată, în această seară, prin evenimentul intitulat "Regal pentru Centenar".

80 de ani de la inaugurarea Marii Fresce a Ateneului Român

radiojurnal

Ateneul Român din București. Foto: wikipedia.org.

Împlinirea a 80 de ani de la inaugurarea Marii Fresce a Ateneului Român va fi marcată, în această seară, prin evenimentul intitulat "Regal pentru Centenar", care va include un concert vocal-simfonic, lansarea unui film documentar şi o expoziţie foto.

Evenimentul, care va avea loc în sala de concerte a Filarmonicii "George Enescu", va debuta la ora 19:00 cu un concert vocal-simfonic sub bagheta maestrului Iosif Prunner, susţinut de Orchestra şi Corul Filarmonicii, în cadrul căruia vor fi interpretate piese din repertoriul naţional.

"Regal pentru Centenar" va continua cu lansarea filmului documentar intitulat "Marea frescă a Ateneului Român" şi cu alocuţiuni susţinute de patriarhul Daniel şi de înalţi reprezentanţi ai spaţiului cultural românesc.

Totodată, în foaierul Ateneului Român, participanţii vor putea vedea o expoziţie fotografică dedicată monumentalei fresce, care descrie pictural, în 25 de scene, istoria poporului român.
 


Etichete frescaMarea FrescăAteneul RomânRegal pentru Centenar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live