Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII(politice, economice, sociale, culturale *Meteo Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marcela Petcu

29 Mai 2021
Vizualizari: 748
Comentează add

În ultimele două luni, polițiștii de frontieră din Giurgiu au mai oprit în vamă 180 de tone de deșeuri de oțel, plastic, alte materiale metalice, praf metalic și pilitură de alamă.

77 de tone de deșeuri din plastic, aluminiu și zinc, oprite la Vama Giurgiu

marcela-petcu

 Foto: www.politiadefrontiera.ro

Peste 77 de tone de deșeuri din material plastic, aluminiu și zinc, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente de transfer, conform prevederilor legale în vigoare, au fost oprite la Vama Giurgiu - anunță Poliția de Frontieră.

În cursul acestei săptămâni, polițiștii de frontieră, alături de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, au verificat patru tiruri conduse de șoferi bulgari.

Ei au depistat deșeurile periculoase pentru mediu, iar în cadrul cercetărilor s-a stabilit faptul că tirurile erau încărcate în Bulgaria și aveau ca destinație diferite societăți din România.

În ultimele două luni, polițiștii de frontieră din Giurgiu au mai oprit în vamă 180 de tone de deșeuri de oțel, plastic, alte materiale metalice, praf metalic și pilitură de alamă, pe care opt șoferi bulgari și trei români încercau să le introducă în România.

(RS)
 


Etichete deseurivama giurgiugarda nationala de mediupolitia de frontierasoferibulgaritir(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live