Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Noiembrie 2015
Vizualizari: 764
Comentează add

Încă un tânăr, internat într-un spital din Marea Britanie, a murit, în cursul dimineţii. Starea răniţilor rămâne critică pentru 20 dintre cei 74 internaţi în spitale.

74 de răniţi rămân internaţi, 20 în stare critică

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Numărul deceselor după incendiul de la clubul bucureştean Colectiv a ajuns, astăzi, la 50.

Încă un tânăr, internat într-un spital din Marea Britanie, a murit, în cursul dimineţii.

Între timp, în unităţile medicale din Capitală sunt în continuare internaţi 74 de răniţi, dintre care mai mult de 20 se află în stare critică.

La Spitalul de Arşi, din cei 14 răniţi unul singur respiră acum cu ajutorul aparatelor, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Adrian Stănculea.

"Trei pe terapie intensivă, 11 în restul spitalului. Cei 11 din restul spitalului sunt bine, vorbim, mai glumim cu ei, unii sunt chiar foarte veseli, mai povestesc din accident, vor să vorbească şi au început recuperările. Aproape toţi au fost învăţaţi ce să facă, dacă nu neapărat fac cu kinetoterapeutul, fac şi singuri la salon, iar cei din terapie intensivă, foşti în stare gravă, par a se îndrepta spre bine.

"Probabil că pe săptămâna viitoare, dacă toate lucrurile merg bine, o să îi transferăm şi pe ei pe secţia de arsuri. Şi mai e o singură pacientă care încă e dependentă de ventilaţia mecanică", a declarat Adrian Stănculea. 


Etichete incendiu in clubColectivdecedaţibilanţstarea de sănătate a răniţilormedicul Adrian StănculeaSpitalul de Arşi,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live