Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ana-Maria Cîrstea, Râmnicu Vâlcea

13 Octombrie 2020
Vizualizari: 283
Comentează add

72 de școli din județul Vâlcea, în scenariul roșu

ana-maria-cirstea-ramnicu-valcea

  

70 de școli din județul Vâlcea vor intra de mâine în scenariul ROȘU pe motiv de incidență a cazurilor raportate la mia de locuitori. Acestora li se adaugă alte două unități de invățământ ca urmare a inregistrării de cazuri cu noul coronavirus. 

De asemenea, 150 unități de învățământ își vor desfasura cursurile după scenariul galben. Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, iar celelalte 173 de unități de învățământ vor studia după scenariul verde, prin participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ.
 
Precizăm că începând de miercuri, 14 oct., toate creșele, grădinițele și școlile din municipiul Râmnicu Vâlcea își vor suspenda activitatea până pe 28 oct., conform hotărârii adoptate în cursul zilei de luni în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea. 
 
(PH)

Etichete Vâlceascoliscenariul rosu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live