Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Luni, 28 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

5 Aprilie 2017
Vizualizari: 532
Comentează add

Autorităţile de frontieră au raportat, în cursul dimineţii de 5 aprilie, depistarea altor 61 de cetăţeni străini la frontiera de sud-vest.

61 de migranţi prinşi la frontieră

mario-balint

 Foto: politiadefrontiera.ro.

Autorităţile de frontieră au raportat, în cursul dimineţii de 5 aprilie, depistarea altor 61 de cetăţeni străini la frontiera de sud-vest. 54 dintre aceştia, cetăţeni din Irak şi Siria, au intrat ilegal în ţară, dinspre Serbia, în încercarea de a ajunge în vestul Europei.

Ceilalţi şapte, din Afganistan, Irak, Pakistan şi Palestina, erau solicitanţi de azil în România şi au fost prinşi în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria, având în minte aceeaşi destinaţia finală, Occidentul.

În cazul judeţului Caraş-Severin, poliţiştii de frontieră orăviţeni au prins, în zona localităţilor Comorâşte şi Vrani, 37 de cetăţeni străini care intraseră ilegal în ţară, dinspre Serbia.
 
Este vorba despre 21 de bărbaţi, şapte femei şi nouă copii, din Irak şi Siria, adulţii având vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani, iar copiii între patru şi zece ani, care au fost conduşi la sediul Poliţiei de frontieră cărăşene.
 
Se continuă cercetările vizavi de trecerea frauduloasă a frontierei, urmând să fie luate măsurile ce se impun, înclusiv punerea în aplicare a acordului de readmisie încheiat cu Serbia, după cum ne asigură autorităţile de frontieră.

Etichete frontieramigrantipolitia de frontiera

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live