Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 13 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

30 August 2018
Vizualizari: 587
Comentează add

60 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliţiei Române şi se adaugă altor 471 primite în acest an.

60 de autospeciale noi au intrat în dotarea Poliţiei Române

radu-dobritoiu

Poliţia Română a recepţionat miercuri un lot de 60 de autospeciale noi, care sunt destinate muncii operative şi îndeplinirii misiunilor circumscrise preluării de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, anunţă IGPR.

Cele 60 de autospeciale Dacia Duster 1.5 dCi 4x4 au fost repartizate către toate inspectoratele de poliţie judeţene, Poliţia Capitalei şi Inspectoratul General al Poliţiei Române, urmând a contribui la îmbunătăţirea modului în care poliţiştii îşi desfăşoară misiunile, se arată într-un comunicat al MAI.

Autospecialele recepţionate reprezintă prima tranşă din totalul de 115 autoturisme Dacia Duster 1.5 dCi 4x4, care intră în dotarea Poliţiei Române, restul de 55 urmând să fie livrate în perioada imediat următoare.

Autospecialele fac parte din al doilea program de înzestrare cu mijloace auto desfăşurat de MAI în acest an, achiziţie făcută din fondurile proprii.

La începutul lunii iunie, Poliţia Română a recepţionat un lot de 471 de autospeciale noi Dacia Logan şi Dacia Duster, care au fost repartizate structurilor de ordine publică (posturi şi secţii de poliţie rurală) şi celor de rutieră, se mai arată în comunicat.


Etichete Dacia Dusterdotare Politia Romanaautospeciale politie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live