Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Marţi, 19 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

4 August 2018
Vizualizari: 704
Comentează add

3 medalii de aur, una de argint și una de bronz, după prima zi de finale la canotaj la Campionatele Europene de la Glasgow.

5 medalii la canotaj în prima zi de finale la CE Glasgow

bogdan-predescu

  Foto: Mugur Corpaci

Triumf românesc în prima zi de finale la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow. În 6 finale, ai noștri au cucerit 5 medalii, dintre care 3 de aur, o performanță cu care delegatia României domină clasamentul pe națiuni. 

Eroinele zilei se numesc Mădălina Bereș și Denisa Tîlvescu (foto), duble campioane continentale, atît în barca de doua rame, cât și în cea de 8+1 (foto), probe în care Romania și-a apărat trofeele de anul trecut de la Racice, din Cehia. 
Cel de-al 3-lea titlu european a fost câștigat de băieții de la 4 rame (foto). Foarte tinerii Mihăiță Tigănescu, Cosmin Pascari, Stefan Berariu și Ciprin Huc, ștrocul barcii, au surprins toata lumea canotajului având o medie de vârstă de doar 19 ani și jumătate. Ei au obținut săptămâna trecută la Poznan titlul mondial la tineret. 
 
 
Pe lângă cele 3 medalii de aur, alte 2 pentru echipa noastră sâmbătă: argint la 4 rame feminin și bronz la doua rame masculin. Duminică, în cea de-a 2-a zi de finale, România ia startul în alte 3 finale după ora 13.45. Vor concura echipajele masculinde de dublu vâsle și 8+1, ca și fetele de la dublu vâsle categorie ușoara Ionela Cozmiuc și Gianina Beleaga, campioane mondiale în exercițiu. 
 

Etichete Campionate EuropeneGlasgow2018canotajmedaliiaur

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live