Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: JURNAL MILITAR Sâmbătă, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Noiembrie 2018
Vizualizari: 520
Comentează add

3 răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean, iar proprietarul apartamentului, care avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, a fost transferat ulterior la Iaşi.

4 persoane au fost rănite, în explozia de la Piatra - Neamţ

radiojurnal

 

4 persoane au fost rănite, ieri, iar 12 apartamente au fost avariate, în urma exploziei unei centrale de apartament într-un bloc din oraşul Piatra-Neamţ.

3 răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean, iar proprietarul apartamentului, care avea arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, a fost transferat ulterior la Iaşi.

În contextul în care imobilul a fost evacuat, primarul oraşului, Dragoş Chitic a anunţat că municipalitatea pune la dispoziţie 20 de locuinţe pentru familiile afectate.

 
Dragoş Chitic: Până în acest moment nu există vreo persoană care să ne fi solicitat ajutor pentru cazare. Sunt pregătite 20 de locuri pentru cazare și putem asigura inclusiv hrană dacă va fi nevoie. Cetățenii din bloc ne-au solicitat un echipaj de pază acolo și am trimis deja poliția locală. Vom mai interveni cu anchete sociale pentru a stabili un sprijin financiar pentru refacerea apartamentelor afectate. 
 
Potrivit corespondentei RRA, Geanina Buftea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Neamţ a precizat că autorităţile vor evalua dacă structura blocului a fost afectată.

Etichete răniţiSpitalul Judeţean NeamţarsuriIaşiexploziecentralăapartamentbloc

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live