Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Sava

7 August 2020
Vizualizari: 594
Comentează add

Administratorii unui magazin din Focşani au comandat peste 5 milioane de măşti de protecţie, pe care le vând la preţul de 49 de bani.

49 de bani masca la Focșani

gabriel-sava

Administratorii unui magazin din Focşani au comandat peste 5 milioane de măşti de protecţie, pe care le vând la preţul de 49 de bani.

Aproape un milion de măşti s-au vândut în mai puţin de o zi pentru că au venit la cumpărături chiar şi oameni din alte judeţe.

Corespondentul nostru, Gabriel Sava, transmite:
Reporter: De la începutul acestei luni au început să ajungă la Focşani măştile contractate, iar clienţii, atraşi de preţul avantajos, au început să vină din întreaga ţară.
*
Reporter: De unde aţi auzit de măştile de la Focşani?
-: Reclamă pe facebook.
Reporter: Şi aţi venit... ?
-: ... de la Alba Iulia.
Reporter: Cât vreţi să luaţi?
-: Am luat doi paleţi.
Reporter: Câte măşti trebuie să achiziţionaţi?
-: O mie de bucăţi. Pentru societate, pentru muncitori.
Reporter: De unde sunteţi?
-: Focşani.
-: S-au pus pe bursă, noi am venit la încărcat, aici.
Reporter: Cât aţi achiziţionat?
-: Comanda e de şase paleţi.
Reporter: Cozmin Buzăianu, administrator al supermarketului din Focşani:
Cozmin Buzăianu: Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus. Ne-a propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară.
Reporter: Utilizarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie şi în unele spaţii publice din Vrancea, începând de săptămâna trecută, iar purtarea lor în spaţii închise este reglementată din perioada stării de urgenţă.


Etichete (ii)mastifocsaniieftine

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live