Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 18 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Martie 2021
Vizualizari: 142
Comentează add

45 de studenți ai Facultății de Drept din București au fost exmatriculați

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Premieră în istoria Facultății de Drept din București. 45 de studenți din anul întâi au fost exmatriculați. Au copiat în mod repetat la examenele desfășurate online din cauza pandemiei, au inventat metode ingenioase, dar au fost prinși și mulți dintre ei au recunoscut.
 
Decizia luată de Consiliul facultății, cu o largă majoritate, este definitivă. Anunțul a fost făcut de rectorul Universității București, Marian Preda.
 
"Dovezile care stau la baza deciziilor arată, fără niciun dubiu, că studenții în cauză au încălcat în mod evident și în mod repetat, la mai multe examene din sesiune, regulamentele facultății și ale Universității. Avem și mărturii ale studenților, care au recunoscut, în cadrul discuțiilor avute cu reprezentanții facultății, că au fraudat examene. În consecință, Consiliul Facultății de Drept a votat cu o largă majoritate pentru propunerea de ematriculare", a declarat rectorul Marian Preda.
 
În perioada următoare, Universitatea București va începe consultări ample cu studenții și profesorii pentru a identifica cele mai bune metode de evaluare în timp de pandemie, a mai anunțat rectorul Marian Preda.

Etichete Marian Predadreptstudenți

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live