Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 18 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Mai 2021
Vizualizari: 427
Comentează add

Lor li se vor alătura şi elevii claselor terminale: a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a, care vor începe tot de luni cursurile în format fizic, a precizat ministrul educaţiei.

450.000 de elevi vor reveni fizic la şcoală de săptămâna viitoare

radiojurnal

 Foto: Agerpres.

450.000 de elevi vor reveni fizic la şcoală de săptămâna viitoare, după ce rata de infectare cu coronavirus a scăzut în mai multe localităţi sub 1 la mia de locuitori.

Lor li se vor alătura şi elevii claselor terminale: a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a, care vor începe tot de luni cursurile în format fizic, a precizat ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu: Mai sunt 939 de localităţi cu o rată de infectare de peste 1 la mie şi 2.224 de localităţi cu rata de infectare sub 1 la mie. Luni, şcolile din 185 de localităţi vor avea şansa prezenţei fizice fără limitări pentru toţi elevii. Ne apropiem de 2,5 milioane, faţă de 2.934.000 de elevi. Nu putem să luăm o decizie, nu putem să formulăm o propunere de redeschidere a tuturor şcolilor din România până când nu vom vedea care este rata de infectare, mai ales după sărbătorile pascale. Acest lucru va fi analizat probabil în următoarele săptămâni, după ce vom fi depăşit această perioadă de incubare, pentru că totul se raportează la starea sanitară.


Etichete eleviscoliministerul educatiei(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live