Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mona Constantinescu, Constanţa

30 Aprilie 2017
Vizualizari: 734
Comentează add

Dacă în staţiunile din sudul litoralului se mai găsesc locuri de cazare, în Mamaia şi Vama Veche gradul de ocupare este de 100%.

40 de mii de turişti au ales să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral

mona-constantinescu-constanta

 Foto: Arhivă.

Aproximativ 40 de mii de turişti au ales să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral, atraşi atât de mare, cât şi de nenumăratele evenimente organizate.
 
Dacă în staţiunile din sudul litoralului se mai găsesc locuri de cazare, în Mamaia şi Vama Veche gradul de ocupare este de 100%.
 
Mii de tineri puși pe distracție au venit din toate colțurile țării să-și petreacă minivacanța de 1 Mai. Și anul acesta, în topul preferințelor, sunt Mamaia și Vama Veche.
 
Startul distracție s-a dat în Vama Veche, unde tinerii dornici de petrecere nu au ținut cont de temperaturile destul de scăzute și au cântat și dansat la lumina lunii până în zori.
 
Noaptea trecută a fost doar începutul distracției, pentru că vamaioții au în continuare parte de nenumărate concerte și spectacole.
 
Stațiunea Mamaira este și ea plină, iar cluburile au pregătit multe surprize.
 
În această după-amiază are loc, pe plaja hotelului Flora din stațiune, spectacolul care deschide oficial sezonul estival.

Etichete turistilitoralminivacanţa de 1 Mai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live