Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iulie 2017
Vizualizari: 994
Comentează add

Peste 150 de mii de oameni au participat la Festivalul de Muzică Neversea, de la Constanţa, cel mai mare festival pe plajă din Europa

400 de metri cubi de deşeuri colectate la Festivalul Neversea în trei zile

radiojurnal

Peste 150 de mii de oameni au participat la Festivalul de Muzică Neversea, de la Constanţa. A fost vorba despre cel mai mare eveniment organizat pe plajă din Europa, care a durat trei zile şi trei nopţi.

Corespondentul RRA Mona Constantinescu, transmite că la reuşita Festivalului Neversea, care s-a desfăşurat la Constanţa, au participat forţe impresionante: pompierii salvatori de la ISU-Dobrogea au fost la datorie, pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă.

În fiecare zi a festivalului, peste 110 pompieri, paramedici şi voluntari, cu peste 10 mijloace tehnice - şenilate, autospeciale de transport personal, autospeciale de intervenţie şi autospeciale de stingere a incendiilor - au asigurat măsuri suplimentare în zona desfăşurării concertelor de pe Plaja Modern.

Salvatorii aflaţi pe plajă au acordat primul ajutor calificat pentru 567 de persoane care au semnalat probleme medicale, iar pentru 12 dintre acestea a fost asigurat transportul la unităţile spitaliceşti din municipiu.

Inspectorii de prevenire au efectuat 47 de verificări la unităţile de alimentaţie din zona festivalului, pentru asigurarea normelor de apărare împotriva incendiilor, dar mai ales pentru preîntâmpinarea apariţiei acestora.

Pe Plaja Modern din Constanţa au fost prezente şi echipe de salubrizare, 90 de angajaţi au muncit în trei ture cu patru autospeciale, iar în cele trei zile de festival cantitatea de deşeuri reciclabile colectate în perimetrul evenimentului a ajuns la peste 400 de metri cubi.


Etichete Festivalul de Muzică NeverseaConstanţaEuropabilanţ

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live