Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Aprilie 2016
Vizualizari: 764
Comentează add

Sectoarele indirect productive ale Complexului Energetic Hunedoara vor lucra, începând de azi, doar patru zile pe săptămână

4.000 de angajaţi CE Hunedoara vor lucra 4 zile pe săptămână

radiojurnal

 

 Aproximativ 4.000 de angajaţi din sectoarele indirect productive ale Complexului Energetic Hunedoara vor lucra, începând de azi, doar patru zile pe săptămână - a decis administraţia companiei.

Potrivit Agerpres, vicepreşedintele Sindicatului Muntele, Cristian Iştoc, a precizat că măsura se va reflecta şi într-o reducere proporţională a salariilor pentru cei vizaţi, respectiv: persoanele care lucrează în sectoarele de întreţinere şi pregătire,precum şi personalul TESA. Hotărârea nu se aplică în cazul minerilor care muncesc în abatajele din subteran şi nici energeticienilor care lucrează pe ture la termocentralele Mintia şi Paroşeni.

Complexul Energetic Hunedoara, care cuprinde cele două termocentrale, dar şi minele de cărbune Lonea, Livezeni, Lupeni şi Vulcan, se află în procedură de insolvenţă de la începutul acestui an, cu datorii la stat de peste 1,2 miliarde de lei. 


Etichete HunedoaraCristian Iştoctermocentrale

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live