Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

5 August 2018
Vizualizari: 1248
Comentează add

Avem aur, argint și bronz după finalele pe aparate din întrecerea de gimnastică a fetelor la Campionatele Europene de la Glasgow.

3 medalii pentru gimnastica feminină la CE Glasgow

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

Cele mai valoroase medalii îi aparțin Denisei Golgotă, deși ele reprezintă doar argint și bronz, dar vin în întrecerea senioarelor acolo unde avem nevoie mare de rezultate cat mai bune. 

Denisa Golgotă a intrat cu o presiune imensă pe umeri în finalele de astăzi, fiind ultima speranță pentru prezențe pe podium pentru senioare. A luat mai întâi medalia de bronz la sărituri cu o notă de 14.166, după Boglarka Devai (Ungaria - 14.349) și Angelina Melnikova (Rusia - 14.233). 
 
 
După care a cucerit argintul la sol în ultima finală a zilei cu punctajul de 13.600, fiind depășită doar de franțuzoaica Melanie De Jesus, cea care a evoluat ultima și a obținut un punctaj de 13.766. 
 
 
Vești excelente și din concursul junioarelor acolo unde Ioana Stanciulescu a cucerit aurul la sol cu o performanță de 13.433, într-o finală în care Antonia Duță a fost pe locul 3 cu același punctaj cu britanica Morgan Amelie, însă cu o dificultate mai mică la exercițiu ceea ce a scos-o de pe podium. 
De săptămâna viitoare laGlasgow ajung băieții pentru concursul care începe de joi 9 august. 
 

Etichete gimnasticaCampionate EuropenemedaliiaurargintbronzGolgotaStanciulescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live